Despre noi

Reprezentam o echipa profesionista, dinamica, deschisa la idei noi si temeinic pregatita in domeniul amenajarilor exterioare, care va sta la dispozitie in orice moment pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati.

FIRMA noastra comercializeaza livreaza si planteaza la preturi avantajoase pentru dumneavoastra o gama foarte larga de arbusti, arbori si conifere.

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva din cuvintele care ne caracterizeaza.
Serviciile prestate pana acum ne recomanda ca un partener serios si eficace, iar raportul calitate-pret este unul in favoarea dumneavoastra.

Fiecare lucrare este insotita de o garantie a gamei de lucrari executate.
Am colaborat cu numeroase persoane particulare si cu firme care ne-au solicitat ajutorul si experienta capatata o folosim intotdeauna pentru satisfacerea viitorilor clienti.

Serviciile noastre

Pentru amenajarea unei gradini in primul rand avem nevoie de un PROIECT. Acest proiect la o cerere expresa a clientului bineinteles contracost, il putem executa in 2D sau 3D. Pentru gradinile particulare cu suprafeta mai mica de 500mp, sugeram proiectele pe schite, considerand 2D si 3D o cheltuiala in plus. Proiectul se va face dupa o discutie cu proprietarul tinand cont de doleantele si bugetul acestuia.

AMENAJAREA GRADINII consta in urmatoarele etape:
  • Drenajul
  • Corecturi ale solului
  • Sistemul de irigatie
  • Plantarea Materialului dendrologic
Dupa terminarea lucrarii de amenajare urmeaza INTRETINEREA.
Dispunem de un personal calificat in toaletarea arbustilor si pregatirea acestora schimbarii de anotimp. Pentru un gazon verde nebolnavicios si cat mai placut ochiului necesita urmatoarele operatii - anual sunt necesare 4 fertilizari - in cursul anului (aprilie - octombrie) tunderea regulata-verificarea instalatiilor de irigare.

Mai mult